| Gluparije u školi xD | |
|
+10GOLD_LION Dhamphir Nuba Luna Drottning Andrea Strife Princess of heart Ceryas Aleera Alea Sir 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Andrea Strife Ebritih
Broj postova : 887 Registration date : 30.04.2008
| |
| |
GOLD_LION Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 212 Age : 30 Lokacija : u WC-u Registration date : 09.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 10:57 | |
| pa ja sam kulturno dijete | |
|
| |
Aleera Pravi fan
Broj postova : 1428 Age : 30 Lokacija : somewhere in time Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 11:53 | |
| mogu zamislit -.-' i ne spammaj toliko | |
|
| |
Aleera Pravi fan
Broj postova : 1428 Age : 30 Lokacija : somewhere in time Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 11:55 | |
| Sir ti s' tak legendarna p.s. Cloud u tangama, Vinc u odjelu Elvisa, Loz ka Austin Powers, Kadaj ka stiptizeta i Yazoo ka Playboy bunny i još Loy i Zayoo | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| |
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 12:20 | |
| ma to će samo Sir shvatit | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 20:40 | |
| a šta naši radi,i šta se neće usudit dva lika...prof stalno govore daj čkomi,začepi bla bla...fkt šta se neće usudit ,a oba dva će past razred...xD joj ajme ...ti mi lion zledaš ko neki tip koji se voli hvalit,jel tako? | |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD ned 11 svi 2008 - 15:13 | |
| da, hvalit onime što nema | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD ned 11 svi 2008 - 15:47 | |
| | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD ned 11 svi 2008 - 16:00 | |
| | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD ned 11 svi 2008 - 17:06 | |
| | |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 12 svi 2008 - 17:04 | |
| pa ljudi ovako vam je to bilo prek neta xD
Sir: a ti si i sa loyom i zayoom i kadajem? ja: lol Sir: lozom i yazoom* ja: lol, ja umiren odi Sir: kak se čita to onda yazum ja: jazu -.-' --- ja: ajme zamisli Kadaja, Yazooa i Loza kako plešu Sir: daj ugušit ću se ja: i ono onako rukom prolaze preko očiju i ono oko onog štapa za stiptiz dođe Kadaj i zavrti se a Loz ono dođe ka Austin Powers ono poliže prste i ona na bradavice da ih ka ugasi Sir: daj pričekaj bar da si uzmem bocu sa kisikom da se ne ugušim ja: a Yazooo kosurinom mladi okolo i ono ka Playboy bunny ispod vode prolazi prstima niz tijelo... lol mlati* Sir: lol ja: a ono ga šprica okolo i on ono trči onako ka balerina lol ili zamisli... VINCA!!! kak pleše. lol Sir: lol omfg haha ja: ono izvodi striptiz I VEČERAŠNJA ZVIJEZDA!!! VINCENT VALENTINE!!! lol Sir: lol ja: i on izađe van i ono oko onog štapa, stuba šta je već se vrti i ono... uf! a zamisli Zacka kak izvodi striptiz tebi dobro Sir: a daj hahaha ja: dati DAM??? JA? isse Sir: lol perverznjakušo ja: ma daj Sir: omfg sumnjam da sam ikad vidjela ili upoznala nekog perverznijeg...a sumnjam i da budem ja: a zamisli Vinca obučenog u kostim Elvisa Preasleya i to neki rozi lol lol lol Sir: ROZI?! ja: da! Sir: kud baš rozi za vincyja svog u tamnom a još kričavi nek bude... onda haljina balerinska ja: u tome i jest bit i još onako se presijava lol Sir: omfg hahahahaha RTL ja: i ono on uzme mikrofon i počne pivat Sir: hahahahahahahaha pjeva hahahahahahaha ja: i ono nogom radi Sir: hahahaha ja: ka Elvis ili zamisli Rena obučenog ka hippy omg ono cvike one neke ogromne onako upadljive il još bolje!!! Rena ka punkera i ono kolka mu je kosa pa mu je s gelom dić onako okolo lol Sir: lol to me podsjeća na turban od kose lol ja: ili Clouda zamisli... ajme ček jebeni komarac Sir: mrzim komarce lol ja: 2 su!!! ovo je invazija!!! Sir: lol ja: bastards!!! die!!! die!!! die!!! BITCH!!! aaaaaaaaaa kill Sir: lol hahahahahahahahahahahaha pazi da te ne ubode hahaha ja: ajde iden ja moran mater pizdi pijanci ispod prozora - da me di ubode? lol i što je pjesnik ono htio reći? cya e, da! Cloud u tangama na tigra!!! lol i onako zavezan za krevet s onom maskom na licu uuuu cya | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 12 svi 2008 - 17:09 | |
| ir: a ti si i sa loyom i zayoom i kadajem? ja: lol Sir: lozom i yazoom* ja: lol, ja umiren odi Sir: kak se čita to onda yazum ja: jazu -.-'
jazum.. xD ... ajme siru.. pun si rupa xD
cya e, da! Cloud u tangama na tigra!!! lol i onako zavezan za krevet s onom maskom na licu uuuu cya
zanimljivo.. xD
| |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 12 svi 2008 - 17:12 | |
| | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| |
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 12 svi 2008 - 17:29 | |
| | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| |
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD uto 13 svi 2008 - 2:02 | |
| - Andrea Strife je napisao/la:
- jazum.. xD ... ajme siru.. pun si rupa
xD ja.....ZUM!!! pa kad sam napisala yazoom umjesto yazooom yazooom = jazuom yazoom = jazum ugl...xD Andyc sad zamišlja prizore...xD | |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD uto 13 svi 2008 - 12:31 | |
| - Andrea Strife je napisao/la:
- ja to smatram pozitivnim utjecajem
sad se osjećam tako važnom @Sir JA ZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM!!! zum zum zum, je je zum zum zum | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD uto 13 svi 2008 - 16:13 | |
| | |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 14 svi 2008 - 10:31 | |
| ugl. a da se mi vratimo na temu?
VJERONAUK: [usredotočite se na nadimke koje imamo u razzu] profesor: tko će imat 1? Role je tu negdi. Pujo, Joksim, Šiljo, Smrzenko, Em'l, a Žica neće imat. nitko od ženskih također neće. ma bravo!!!
POVIJEST: profesor: koja je film umjetnost? razz: *muk* ja: pa sed... profesor: TI ŠUTI!!! tebe ne ispitujem. imaš ocjenu! koliko ima dana u tjednu? Pusan: 5!!!
BIOLOGIJA: profesorica: pa gdje se nalaze muške spolne stanice u cvijeta? Emil: među nogama! --- Pusan: jeben joj mater, nek mi još jednu jedinicu da iden ća sa sata. Roko: pa koliko ti ih je dala danas? Pujo: 4! ja: ne stane ti više u ovaj misec. Pujo: *prostrijeli me pogledom* ja: što bi ti ja tribala bit utjeha? Pujo: nemila | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 16 svi 2008 - 14:27 | |
| @ Aleera: - TI ZUUUUUM!! omfg...nije lako bubamarcu, zum zum zum zum!! -prof iz vjeronauka vas zove po nadimcima? -5 dana u tjednu a profa se zdero.. a ček...5 dana? a ne 3? O.o -biologija imam i ja bisere aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii su od prekjučer...današnjih se ne sjećam...jučer sam otišla iz šk jer sam se umalo onesvjestila -.-''...a danas...ništa...osim onog fućkanja pod vjeronaukom xD kako smo naljutili profesora xD xD zamalo si je počeo čupat kosu sa one čelave glave od muke xDxD - Sir je napisao/la:
Terzić: *isteže se, rasteže...* prof: što dižeš ruke Terziću? Terzić: rastežem se prof: pa nemoj. da se svi istežu koliko bi krakova bilo u zraku (krakovi=ruke xD) cijeli razred: *isteže se*
sera: *zijeva* ja: zijevaš ko nilski konj..osim toga zatvori usta, muha će ti uč u usta *uleti mu muha u usta* *davi se dok ja umirem od smijeha*
*profesor prolazi pored moje kuće...pozdravi me...* prof: (kaže moje ime) izgledaš kao smrt na dopustu. ja: ste sigurni? *otrčim po ono što smrt drži...onu kosu..il što već...* SAD...izgledam kao smrt na dopustu.
*svi se naguravaju oko mog stola jer sam imala odgovore za pitanja iz testa iz zemljopisa* *počeli me gnječiti* *zgnječili me* *istisnuli mi mozak iz glave* ja: NO OK OĆETE SE MAKNUT ODAVDJE NISAM VAM JA OD GUME DA ME TAKO GNJEČITE!!!!! *nastave me gnječit* ja: *šapćem* ovo će tražit moć sira... *zaderem se* MIČITE SE SVI OD MENE , IMAM PORILUK , NAORUŽANA SAM I NE BOJIM SE ISKORISTITI TO!!!
nix: mogu sjest s toooboooooooom? *puppy face* ja: *O.o pogled* ne on: *puppy face* ja: ne. a zašto bi? on: *-.-'' pogled* a daš mi onda odgovore? *puppy face* ja: što s' ti pio danas? *o_O pogled* on: pa ništa, ako ne računamo ono sirovo jaje što sam ga probao popit ujutro... ja: *ti-si-retardiran pogled* i jesi uspio? on: donekle. zapravo jesam...sve do onog trenutka dok mi nije iscurilo iz usta.
*razred pjeva neku pjesmu ovak šta ide nek svud ljubav sja nek svud ljubav sja sve ljuuuuuuuuuuuuuuuuude neka spaaaajaaaaaaa za nju živiš ti za nju živim ja (blabla)* ja: *radim grimase kao da ću povraćati*
prof: *kaže moje ime* donesi bilježnicu ja: *stupam kao vojnik do tamo, stanem ispred njega, napravim vojnički pozdrav i bacim bilježnicu pred njega*
iiiii neznam dalje =/ i metnut ću vam još njih od prijeeeeeeeeeeee e i da jedan današnji =/ *idem hodnikom i naš bivši profa prolazi...* prof: nema pozdrava, *moje ime*? ja: HAJ HITLER!!!!!! iiiiiiii sad ću metnut još njih...i sa emesena i iz škole xD | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 16 svi 2008 - 14:30 | |
| | |
|
| |
Sir Pravi fan
| |
| |