| Gluparije u školi xD | |
|
+10GOLD_LION Dhamphir Nuba Luna Drottning Andrea Strife Princess of heart Ceryas Aleera Alea Sir 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alea Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 560 Age : 30 Lokacija : somewhere iN the sea... Vrsta : volim crtati,a pored toga idem u skolu:) Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD ned 25 svi 2008 - 20:17 | |
| | |
|
| |
Amy Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 113 Age : 30 Registration date : 13.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 19:55 | |
| hmm mi vam imamo totalno opaljenu profu iz likovnog koja nam je jednom cijeli sat pričala kako su je oteli inzvanzemaljci a mi ono WTF?? | |
|
| |
Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:02 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 560 Age : 30 Lokacija : somewhere iN the sea... Vrsta : volim crtati,a pored toga idem u skolu:) Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:11 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:14 | |
| ma ppuno je ona toga pričala npr. da je za helovin vidila duh svoje bake a mi ono da se nisi ti napušila i da je radila ručak sa njenim psom i tako...ma kao što rekoh žena je totalno opaljena... | |
|
| |
| |
| |
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:19 | |
| ajme meni koja luđakinja dobro na njenom je satu bar zabavno! | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:21 | |
| a dobro nama je profa iz glazbenog pričala o tome kak su profesori podcijenjeni i kak je ministarstvo glupo, a mi se trgamo od smijeha... | |
|
| |
| |
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pon 26 svi 2008 - 20:28 | |
| | |
|
| |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 28 svi 2008 - 15:55 | |
| hahah...! da i mi se odvalimo smijat a ona nama: šta vi mislite da sam ja luda??? a mi svi da i žena se počela nešto derat... al je bio smjeh | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 28 svi 2008 - 17:47 | |
| lool,oteli je izvanzemaljci,omg,na to sam se takooo nasmijalaa haha | |
|
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 28 svi 2008 - 18:11 | |
| izvanzemaljci!! danas je mene istralo iz skole... nikako nije me istralo sa sata, ali je iz skole | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 28 svi 2008 - 23:06 | |
| | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 29 svi 2008 - 13:03 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 29 svi 2008 - 20:47 | |
| mi smo se danas polijevali s vodom, došla sam doma mokra ko da sam iz mora izašla. leđa, hlače,sve... | |
|
| |
tonja tonja Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 190 Age : 31 Lokacija : ovdje Vrsta : čitanje, pisanje, izlasci, pjevanje, plesanje, pričanje, piškenje, smijanje, spavaaanje, kupanje... Zivotna izreka : Murtang =) Registration date : 26.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 29 svi 2008 - 21:45 | |
| mi smo danas bili na izletu... i mi smo se poljevali vodom, nekoliko likova smo gurnuli u jezero... i tak... zadnjih nekoliko sati smo se svi skupa sunčali da možemo sjesti u bus | |
|
| |
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 29 svi 2008 - 23:28 | |
| pa mene su bas radi tog istrali iz skole! kolko sam bila mokra nisam mogla prisustovati satovin!! danas...naprije sam usla nastavniku iz tjelesnog u auto i razavila cajke koje mu sviraju u autu. :gitar:onda, sam razbila s prijateljima vrata od nastavnickog ureda!(tog istog) pa onda, sam se s prijateljicom zamjenila za cipele... a profac me izveo odgovarat... kad ce on meni: ____ to nova moda? ja: Mozda on: Pa vidis ja ne pratim modu. To ____ hoce da privuce paznu na poseban nacin. ja: mislila sam ga zaklat onde!! (nisam mu to rekla) on: pa _____ nemoj mi takva vise dolazit na sat! A na meni su bile jedna tena jedna noga... druga tena druga noga onda kad sam dosla na tehnicki, nastavnik mi je pregledava biljeznicu i vjezbenicu, a nisam imala vjezbenice uzela sam od prijatelja... i onda on iza mene broj... nastavnik vidio, da je to ista. i on dadne tom prijatelju opasku i dvi kece i secer na kraju privarili smo najstrozu nastavnicu... pa smo otisli pola sata ranije meni je danas bilo jako,jako zanimljivo | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 30 svi 2008 - 0:25 | |
| EHEHEHHE..PA TI si se bas dobro provela | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 30 svi 2008 - 0:45 | |
| ono... extra, ali to nije nista posebno... kako je drugin danima | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 6 lip 2008 - 19:47 | |
| Malkice mojih današnjih bisera...n.n' ---Vjeronauk--- Vukadin - Daj pazi! Sertić - šta? Vukadin - pa kud guraš i uvlačiš ruke! Sertić - šta sam ja napravio pa ti sam si ih vučeš! Ja - *umirem od smijeha* vi znate kako to zvuči, jelda? ovaj...mislim da će to Aleera...znati.... ---Zemljopis--- Ja - *dosađujem se*....*umirem od dosade*...*dosjetim se: sluške u uši i pali radio* Dane - šta to slušaš, daj meni jednu slušalicu *dam mu slušalicu i počnem tražit po frekvencijama...odjednom se sam čuje kako neka ženska priča o gaćama* *i pol sata umiremo od smijeha i slušamo kako ženska trabunja o gaćama* ~kasnije~ Ja - *Vedran se raspituje o Eragonu i ja pričam* Vedran - e a odakle su mu se stvorila ta jaja? Ja - na koja misliš? khm...Aleera je imala...posebnog utjecaja na mene danas... | |
|
| |
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 6 lip 2008 - 22:01 | |
| khm...Aleera je imala...posebnog utjecaja na mene danas... ooo da, je...xD trebala bi se sto prije dovuc ovdje da se divi...xD | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 6 lip 2008 - 22:03 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 6 lip 2008 - 22:05 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD | |
| |
|
| |
| Gluparije u školi xD | |
|