| Gluparije u školi xD | |
|
+10GOLD_LION Dhamphir Nuba Luna Drottning Andrea Strife Princess of heart Ceryas Aleera Alea Sir 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Andrea Strife Ebritih
Broj postova : 887 Registration date : 30.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 7 svi 2008 - 22:01 | |
| xD kaže on danas: ako nije kokoš onda je jaje ( pa valjd se kaže ak' nije crno onda je bilo... -.-''' ) i jučer se ovi zezali i kucali o stol i kažemo mi naprijed xD a ovaj anstavnik: Nema veze, tko kuca jednom, kucnut će dvaput
...
onda kaže: vi ste svi kvartaši -.-''''
i danas se skoro zabio u mene jer ga ja toliko volim (-.-''') pa se nisam htjela maknut s puta....-.-'''
glupost | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sri 7 svi 2008 - 22:02 | |
| | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 9:20 | |
| nemam -.-''' ali sigurno imam ali se ne mogu sjetiti O_o | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 11:31 | |
| sad kad mi tribaju nemrem se siti ccc | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 13:32 | |
| Andy -> nemaš ali imaš O_o
Lex -> onda zamisli da ti ne trebaju paš se sjetit...xD | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 19:35 | |
| Andy -> nemaš ali imaš O_o viša matematika | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 21:05 | |
| Sera: profesorice a vi ste staromodni pa nećete klimu. Razred: uuuuuu Prof: Ne. Sera: Što ne? Prof: Nisam staromodna. Staromodnost ima veze sa zdravljem (il tak nešt je naklapala). Sera: a moja baka je staromodna vi ste ko ona... jurić: uspoređuje vas sa bakom sera: pa tu su u godinama negdje prof: izgledam li ti ja kao osamdesetogodišnjakinja? sera: a profesorice uče nas iskrenosti, nesmijem vam lagati da ne... ima tog još npr pod fizikom - Jurić i Rale cijelo vrijeme pod satom plešu i digne njih prof i kaže prof: sad ćete odgovarat, iziđite pred ploču i oni krenu plešuči prof: ako mi otplešete nešto nećete dobiti jedinice i počnu plesat bez muzike a mi svi ovak u njih: O.o o.O o.o O.O i odjednom sam čuješ smijeh no, dalje -sjedili Vrs sa Nixom u 3. klupi i ja sama iza njih i mi se cijeli sat cerekamo i zabavljamo i ode Vrs odgovarat i Nix njemu pljune na stolac i razmaže (-.-'') i vrati se ovaj i ništ ne skuži i sjedne a ja sam umirala i još 1 -Išao Vrs pokupit testove šta smo dobili rezultate blablabla i sakrije njemu Nix jaknu metne ispod svoje i vrati se ovaj niš ne kuži a ja se ubijam skup s Nixom a ovaj tupo gleda dalje -pod srzom ja sjedila u 1. a hox i drex iza mene i ja se njima okrećem i dođe vrs i počne pričat: "I išao tako moj susjed uzgajat golubove i onda ih je vodio na uzici i spremao ih sve u štalu i onda ih je jednog dana odveo daleko i puštao je golubove..." itd itd a ja se opet smijem (inače kod nas golub=prdež) -opet, meni drex priča kako je nešto prešao u njegovoj igrici a ja ga sam gledam ovak: O.o? i ovaj se sam odjednom počne ubijat od smijeha stvar je u tome što je meni po faci cijelo vrijeme hodal neki komarac -.-'' TZK -trčali mi u neki slalom između drveća tamo je zemlja ne grbava neg...neopisivo grbava a drveća su razmaknuta jedva pol metra i mi moramo obilazit drveće i tak idem ja par krugova trčim trčim trčim i okrenem se i prvo se zabim u Nixa i mi oboje se rastepemo po podu i još bi sve bilo ok da se meni nije vrtilo i ja nemrem ustat i ovaj ustane i pruži ruku a ja povučem i ovaj opet se stepe i dalje i trčimo mi dalje i meni se opet zavrti i ja zaboravila di su mi noge a di glava i zabim se u drvo -.-'' sve bi bilo ok da sam se zabila samo u jedno drvo neg sam se sveukupno četiri puta zabila u drvo -.-'' ugl ima tog još al mi se neda razmišljat | |
|
| |
Aleera Pravi fan
Broj postova : 1428 Age : 30 Lokacija : somewhere in time Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 21:18 | |
| to si već drugdi napisala ***hrvatski - 1. sat*** razrednica: mi se vidimo danas samo sat vremena jer nam je skraćeno ovo na 30 minuta sat i onda se vidimo tek 19.05. ja: TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! razrednica: hvala, Andrea ja: nema na čemu i drugi put --- razrednica: pričali smo (s)exkurziji i svi ste za Hrv. Zagorje. Roko: tako je, majku vam četničku! --- razrednica: iako mene neće biti slijedeći tjedan ima informacija moja kolegica Ines će ih držat. ja: *glumin da pričan s mamom* mama, razrednice nema neće biti informacija razrdnica: bit će ja: pa rekoh da neće!!! ***hrvatski - 2. sat*** razrednica: što je ovo? Pusan: glagol razrednica: Ante, mi govorimo o naglašenim i nenaglašenim riječima. --- razrednica: Ante, izgovori ovo. Pusan: duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga. --- razrednica: Andrea, pročitaj rečenicu 'jesi li ti Jelena?' ja: *umirem od smija* razrednica: što je smješno. ja: nisan niti ja njega, nit je on mene razred: *puca od smija* razrednica: *-.-'* ***biologija - 3. sat*** profesorica: što je ovo? ja: grana! ko što je bila i prošli sat!!! --- Jokić: Slode... ja: *okrenem se* Jokić: *nešto napravi* Roko: Soldyyyyyy ja: *okrenem se prema njemu [sidin s njin]* Roko: *nešto napravi* {i sad tako 10-ak puta} profesorica: ANDREA!!! ja: A NISAM NA RAŽNJU DA ME VRTITE!!! --- profesorica: što se nalazi unutar sjemenog zametka? ja: SPERMA!!! ***matematika - 4. sat*** profesor: Andrea, idi metar naprijed... ja: a nećete opet!!! --- profesor: Andrea, kad bi vozila auto kako bi to napravila? ja: *glumin zvuk motora* --- profesor: Andrea, koja je razlika između fiće i ferarija? ja: ne znan, nisan niti jedan vozila. ***vjeronauk - 5. sat*** profesor: Pastuović? razred: *muk* profesor: gdje je Emil? Roko: eee kako ste vi odma primjetili da njega nema profesor: pa nema životinjskih zvukova, nema njega. Jokić, Roko i ja: njiiiiiiiiihaaaaaaaaaaa ***zemljopis - 6. sat*** Nina: *čita plakat o EU* profesorica: dosta Nina, vidim da te cijeli razred sluša. {nitko ne sluša} ja: pogotovo ja!!! profesorica: aj onda ponovi što je rekla ja: *ustanem se, popravim robu, nakašljem* JANEZ JANŠA!!! profesorica: *-.-'* | |
|
| |
Nuba Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 100 Age : 31 Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 22:46 | |
| | |
|
| |
Nuba Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 100 Age : 31 Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 22:48 | |
| na satu glazbenog profesor proziva ko fali... ja sam druga u imeniku, a moja frendica koja je markirala je 6... ja sam se javila za sebe i za nju, kad ono profesor me bijelo pogleda i kaže:
"mala, zabit ću ti jedinicu"
ja: ali profesore, ja sam maloljetna!
na što me stero pedagogici sa jedinicom i neopravdanim -.-" | |
|
| |
Aleera Pravi fan
Broj postova : 1428 Age : 30 Lokacija : somewhere in time Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 23:08 | |
| | |
|
| |
Dhamphir Garrowov farmer
Broj postova : 54 Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD čet 8 svi 2008 - 23:10 | |
| *na prvoj pomoći nedavno* učenica provjerava stanje svjeti,pri čemu treba upitat:ako me čuješ otvori oči!,a ona će:ako me probudiš otvori oči! *na obuki iz prve pomoći u novom vinodolskom* na predavanju koje je počelo u dva sata pitam ja predavača:do koliko će ovo trajat? predavač(na kraju se ispostavilo da se nije šalio):do 7 ja:ma divno,imat ćemo demonstraciju mrtvačke ukočenosti u sjedećem položaju! | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 11:36 | |
| ajme ja se kidam od smijeha đxD | |
|
| |
Alea Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 560 Age : 30 Lokacija : somewhere iN the sea... Vrsta : volim crtati,a pored toga idem u skolu:) Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 12:07 | |
| | |
|
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 16:20 | |
| ***povijest - 1. sat*** profesor: učenice *pokaže na mene* kad su živjeli faraoni? ja: prije Krista --- ***kemija - 2. sat*** profesorica: *dere se* Jokić: *umire od smija* profesorica: A ŠTO SE TI SMIJEŠ? Jokić: *umire od smija* profesorica: ANTONIO, ČUJEŠ LI TI MENE? ja: A KO VAS NE BI ČUO??? --- ***matematika - 3. sat*** profesor: Andrea, šuti ja: ali... profesor: šuti... ja: a... profesor: dosta!!! ja: MA ŠTO DOSTA? KAD VI PRIČATE MI MORAMO ŠUTIT??? profesor: DA!!! JA SAM BOG OVE UČIONICE!!! ja: OPROSTITE, ALI VIRUJEM U JEDNOG BOGA!!! *i rečen neprimjetno* not! profesor: ajde van... ja: *ustanem se* profesor: ...ostani tu. pobrinut ću se da dobiješ ukor učiteljskog vjeća ja: hvala, a ja da vi više ne predajete!!! --- ***engleski - 4. sat*** profesorica: *priča nešto na engleskom* ja: *iden bacit u smeće i naslonit na ormar pokraj smeća* profesorica: ...and Dick was... ja: *promašin ormar i stisnen kvaku i u sred sata izletin na hodnik i usput pokupin neku ženu* --- ***fizika - 5. sat*** Jokić: *sidne pokraj mene* ja: *sidnen pokraj njega* što š ti tu? Jokić: sidin odi ja: ma znan, ali zašto? Jokić: jer ja to oću ja: EMILEEEEEEEE!!! PA TI SI TRIBA TU!!!!!!!!!!!! Emil: bira san između smrti i drugog mjesta. odabra san drugo mjesto. --- ***fizika - 5. sat*** Jokić: *sidi sa mnon - drka* Pusan: *iza mene - drka* Roko: *desno od mene - drka* --- ***fizika - 5. sat*** Jokić: *sidi sa mnon - stenje* Roko: *desno od mene - stenje* ja: a jebote, lipo san se ja smistila u sredini. Roko: aha, u sendviču!!! --- ***fizika - 5. sat*** Jokić: *gleda kako naprežen mišiće na ruci* ja: što je sad? Jokić: jebote led!!! koji mišići!!! ja: *nastavin dalje* Jokić: stah me tebe. PROFESORICA MOGU TAMO U ZADNJU KLUPU?????? profesorica: možeš Roko i ja: hvala Bogu!!! --- ***fizika - 6. sat*** profesorica: vi ste sad kao ove čestice. ajmo reći da ste kruto stanje... ja: uf, Roku je sad u krutom stanju!!! Roko: *stenje* profesorica: ...kad budete hodali bit ćete kao u tekućen stanju... ja: Roku je sad tekuće vanka... Roko: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... tako je. mmmm ovo je bilo dobro. ufffffffffff!!! profesorica: ...kad budete otišli ća, bit ćete kao u plinovitom stanju. Roko: *prdne* tako??? profesorica: da, Roko... upravo tako. *-.-'* | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| |
| |
Aleera Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 20:39 | |
| ma... xD nije to samo zbog njih kriva je i majka priroda | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| |
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 22:44 | |
| aleera pa tiš me jednom stvarno ubit ovim prodikama kod tebe u školi a ovo sa ukorom... matematika - pišemo test Prof: Pranjiću drugi put kad nešto ne budeš znao pitaj mene ne nju! Pranjić: Koga? Ja: SIRA!!!!! --- Sera: a profesore rekli ste njemu da pita kad nezna. e al ja neznam i ja pitam: jel može bit razlomak? Prof: sve je moguće osim onog što je nemoguće ja: a pojeo vas takav odgovor kad to stalno dajete!! jel moguće il ne? vjeronauk prof: prekrižimo se. u ime... ja: OCTA I SIRA I KRUHA SVETOGA KAMEN!! ---velki odmor--- *kaurić (kara) ulazi u razred* elena: eeeee karaaa!! ja: ko kog kara? *O.o pogled* zemljopis Prof: *drekne moje ime* OĆEŠ SE TI SMIRIT?! ja: evo evo *za minutu se okrenem i zapričam* prof: E sad ćeš dobit jedan! ja: jedan što? jedan krumpir? jedan poriluk? prof: ak ovako nastaviš jedan neopravdani ja: a imam tog napretek netreba mi više...oćete da vam posudim jedan? glazbeni *prof kasni pol sata* ja i nix: dobra večer (a 2 popodne je) prof: kakva vas večer spopala? ja: a oprostite zaspali smo čekajuči vas nisu nešto al... ima i boljih al sam sve zaboravila...senilna baba xD | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 22:48 | |
| vjeronauk prof: prekrižimo se. u ime... ja: OCTA I SIRA I KRUHA SVETOGA KAMEN!! zemljopis Prof: *drekne moje ime* OĆEŠ SE TI SMIRIT?! ja: evo evo *za minutu se okrenem i zapričam* prof: E sad ćeš dobit jedan! ja: jedan što? jedan krumpir? jedan poriluk? prof: ak ovako nastaviš jedan neopravdani ja: a imam tog napretek netreba mi više...oćete da vam posudim jedan? Sir na slobodi xD | |
|
| |
GOLD_LION Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 212 Age : 30 Lokacija : u WC-u Registration date : 09.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 23:32 | |
| to se ti nikada ne bi usudila reć (za mene neznam(imal tko para pa da se kladi)) | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 23:32 | |
| ja sam sramežljivo dijete | |
|
| |
Princess of heart Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 371 Age : 29 Lokacija : Right behind you Vrsta : Sve i svašta Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD pet 9 svi 2008 - 23:39 | |
| ajme ja se još nemrem sjetit smuc | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 10:38 | |
| xD Mato se sve usudi vjeroujte mi jednom je nastavniku rekao umjesto dobar dan Dobar stomak.. legenda xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD sub 10 svi 2008 - 10:40 | |
| TO NIJE BILO SLUČAJNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oće se ko kladit(nijednom nisam izgubio(u zadnje vrijeme)) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Gluparije u školi xD | |
| |
|
| |
| Gluparije u školi xD | |
|