| Neka počne ludilo | |
|
+5Luna Drottning Sir Crazy Igvand Miss Cullen<3 Obi-Wan Kenobi 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 21:10 | |
| - Aidail je napisao/la:
- ma svjetske legende, zakon smo
kak je sam srna zabil ispod noge, a olić čisti ode vratar branit, pa u stativu i ravno nutra zakooooonnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Crazy Igvand Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 198 Age : 31 Lokacija : pa evo ovdje Vrsta : World of Warcraft Registration date : 28.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 21:11 | |
| yeee, lol zbog utakmice nisam iso na 6. sat al boli me qrac, Hrvatska rulzz | |
|
| |
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 21:13 | |
| nas je profa pustila sa likovnog da odemo samo sam na pola napravila rad ona meni zaključila ocjenu i ja ošla na tekmu potrošila novce u konzumu na grickalice | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 23:46 | |
| mi imali školu ujutro pa se kasnije cijelo popodne spremali za tekmu a predobra je bila xD | |
|
| |
Obi-Wan Kenobi Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 347 Age : 30 Vrsta : I might be giant Registration date : 03.06.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 13 lip 2008 - 8:48 | |
| Mi imali poslijepodne školu pa smo zadnji sat gledali utakmicu, cijela škola, koje ludilo. A svi došli u dresovima, ponijeli dresove, zastave, rekvizit, kape.... Odlično je bilo!!! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 13 lip 2008 - 11:00 | |
| - Shadeslayer je napisao/la:
- Mi imali poslijepodne školu pa smo zadnji sat gledali utakmicu, cijela škola, koje ludilo. A svi došli u dresovima, ponijeli dresove, zastave, rekvizit, kape.... Odlično je bilo!!!
potpis iss kod mene u školi svi bili nalickani svi zastave nosili ma neam rječi i sad nek netko kaže DA HRVATSKA NEMOŽE POBJEDIT NJEMAČKU |
|
| |
Broj postova : 347 Age : 30 Vrsta : I might be giant Registration date : 03.06.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 13 lip 2008 - 11:26 | |
| - Shadeslayer je napisao/la:
- A svi došli u dresovima, ponijeli dresove
E, a skuži mene. | |
|
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 13 lip 2008 - 14:56 | |
| e cujete jeste vidili rezultat poljske austrije?? austrija nam osigurala definitivni prolaz!! weee vrime je za duplo slavlje prosli put sam bila ostala puff negativno ovaj put san ostala puffff pozitivno | |
|
| |
tonja tonja Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 190 Age : 31 Lokacija : ovdje Vrsta : čitanje, pisanje, izlasci, pjevanje, plesanje, pričanje, piškenje, smijanje, spavaaanje, kupanje... Zivotna izreka : Murtang =) Registration date : 26.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 13 lip 2008 - 17:09 | |
| - (: HNS girl je napisao/la:
- e cujete jeste vidili rezultat poljske austrije??
austrija nam osigurala definitivni prolaz!! weee vrime je za duplo slavlje prosli put sam bila ostala puff negativno ovaj put san ostala puffff pozitivno potpisujem ja sam gledala kod frendice, a onda smo otišle u centar... čovječe, totalna ludnica... ni tramvaji nisu mogli vozit koliko je ljudova bilo... | |
|
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| |
| |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo uto 17 lip 2008 - 12:19 | |
| cemo pobijedit Tursku? | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo uto 17 lip 2008 - 13:58 | |
| Yap, vjerujem da hoćemo. Pogledajte kak dečki igraju, a oni su još pričuvna momčad. | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo uto 17 lip 2008 - 14:00 | |
| | |
|
| |
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo uto 17 lip 2008 - 22:37 | |
| Ne, bez 2, vratio im se Emre (Belozoglu). | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sri 18 lip 2008 - 0:45 | |
| Mah. Ja ostajem uz Pletikosu. Da taj lik ne brani mi bi itekako spušili protiv poljaka. Bili su blizu gola al...xD
A kak je Pranjić promašil cijeli gol i to dobro ajme xD A vidi se da je u rodu sa našim Pranjićem iz razreda xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sri 18 lip 2008 - 17:44 | |
| - Sir je napisao/la:
- Mah.
Ja ostajem uz Pletikosu. Da taj lik ne brani mi bi itekako spušili protiv poljaka. Bili su blizu gola al...xD
A kak je Pranjić promašil cijeli gol i to dobro ajme xD A vidi se da je u rodu sa našim Pranjićem iz razreda xD slažem se sa svime. ali mislim da bi možda moglo bit izjednačeno, ali sumnjam, pobijedit ćemo | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 20 lip 2008 - 16:40 | |
| - Sir je napisao/la:
- Mah.
Ja ostajem uz Pletikosu. Da taj lik ne brani mi bi itekako spušili protiv poljaka. Bili su blizu gola al...xD
A kak je Pranjić promašil cijeli gol i to dobro ajme xD A vidi se da je u rodu sa našim Pranjićem iz razreda xD cek, cek, cek... jest da sam ja bila sa loodjacima uz koje je nemoguce pratit tekmu, al zar nije Runje branio protiv Poljske? il su mene tolko moji dekoncentrirali da... looool... fkt? sta su si? xD xD xD xD | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 20 lip 2008 - 17:19 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 20 lip 2008 - 18:46 | |
| da, runje je branio i to ne baš dobro | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pet 20 lip 2008 - 19:53 | |
| molim?? ne baš dobro?????? runje je odlično branio |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sub 21 lip 2008 - 10:23 | |
| Uopće nemam snage komentirati ono što se sinoć dogodilo. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sub 21 lip 2008 - 10:28 | |
| jbg izgubili izgubili šta sad svaka čat igračima pa dečki su umorni pustite ih ajde dobro je da smo dogural do tu a ne..... |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sub 21 lip 2008 - 12:27 | |
| Pa jeb*m Osmanlijama sve po redu, majku im njihovu sretnu. Uvijek se izvuku, pederi jedni, i sudac je trebo svirat kraj. Ja stvarno ne mogu shvatit kako može toliko malo falit da postignemo možda i najbolji rezultat u povijesti hrvatskog nogometa, al je*eni Turci se uvijek provuku. Oću se ubit! | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sub 21 lip 2008 - 12:27 | |
| AAAAAAAAAAAAAAAAAA, POLUDIT ĆU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neka počne ludilo | |
| |
|
| |
| Neka počne ludilo | |
|