| Neka počne ludilo | |
|
+5Luna Drottning Sir Crazy Igvand Miss Cullen<3 Obi-Wan Kenobi 9 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Obi-Wan Kenobi Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 347 Age : 30 Vrsta : I might be giant Registration date : 03.06.2008
| Naslov: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 18:31 | |
| Jučer je počelo Europsko prvenstvo, nogometna groznica je tu. Za pola sata počinje Hrvatska - Austrija. Joj da sad vidite mene i brata, s dresovima, zastavama, šminkom. NEK SE ČUJE, NEK SE ZNA, NEK VIJORI ZASTAVA!!!!!! | |
|
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 21:33 | |
| Lako je tebi govorit! Ja sam se iznevjerila, nadala san se bar 4:1 a ono! Pih ovo in je bila cista srica ja bi onog Budana i Petrica... ufff Kako bi ja njih. Dala bi ih obisit! Jeben in mater!! Ufff Ali ipak ok dobili smo | |
|
| |
Broj postova : 347 Age : 30 Vrsta : I might be giant Registration date : 03.06.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 21:57 | |
| Pa ljudi nismo utakmicu na velikim natjecanjima dobili od 2002. Uz onakvog suca, treba biti sretan što smo pobijedili. | |
|
| |
Crazy Igvand Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 198 Age : 31 Lokacija : pa evo ovdje Vrsta : World of Warcraft Registration date : 28.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 22:17 | |
| pa taj sudac potpuno suxaaaa, de trebali su ga loptom gadjat tamo xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 22:54 | |
| uf ja sam bacala na njeg predmeta prek tva lol olić svaka mu tać koliko je taj čovjek pretrću nebi ja mogla ufff |
|
| |
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo ned 8 lip 2008 - 22:57 | |
| ma olic i srna su jedini normalni tamo sve bi ostale poklala! sve do jednog ufff | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 0:49 | |
| vak ja gledala...tj pokušavala pol tog sam propustila al sam vidjela većinu važnih stvari KAKO FOLIRAJU ono...gurne ga, sruši se onda se počne grčit -.-' mah.... pobjedili smo...iako se iskreno nadam da će drugi put bit pametniji.... i da buju bolje igrali.... neki su se stvarno potrudili, al drugi... mah.... to su samo moja mišljenja.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 14:35 | |
| tvoje misljenje je pravo | |
|
| |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 14:59 | |
| - Crazy Igvand je napisao/la:
- pa taj sudac potpuno suxaaaa, de trebali su ga loptom gadjat tamo xD
.. al trebali su... fkt... gad mali pokvareni.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 15:58 | |
| ma lova cini ljude mi smo jadni, nemamo para da pozajmimo suca | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 16:45 | |
| ma joj... i ono...kad je onaj sroljo dao žuti karton a tip pao sam od sebe... znate ono...=P mah...-.-''' | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 18:12 | |
| a kad je onaj naseg najprije vuka za majcu, onda vuka dalje... i nakon tog ga podapeo. i ovaj umisto da mu dadne crveni on ga pusti ko da nista nie bilo | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 18:14 | |
| da e baš to! ma mater mu njegovu...-.-'''' | |
|
| |
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 18:53 | |
| - Du Vrangr Četova je napisao/la:
- a kad je onaj naseg najprije vuka za majcu, onda vuka dalje... i nakon tog ga podapeo. i ovaj umisto da mu dadne crveni on ga pusti ko da nista nie bilo
da isse... ja sam se tak derala kad nije opce reagirao... xD | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 18:54 | |
| ja gađala tv čipsom umalo sam poludila -.-''' | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 18:57 | |
| ... ma cips je prevreijdan da se trosi na tavke idiote...xD a najzesci su mi bili komentatori...xD ono... 'Hrvatska igra protiv Austrije a Vink (sudac) sam za sebe........i Vink je izgubio!!!!' | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 20:00 | |
| Štimac mi je legenda. A ono bi trebao bit izravni crveni, a on je ionako već imao žuti. On je Olića (Oliću, legendo) vukao i vukao jer ga je pretekao, onda ga je udario rukom po glavi i na kraju za nokaut po nogama. Al domaćin je domaćin. | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 20:01 | |
| Drito to.... Sam puštaju debilima... a naši...nesmiju srušit tipa slučajno odma karton... ma mrš...đubre.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 20:03 | |
| Al nismo ni mi baš igrali nešto. Al Austrijanci su prljavi ko đubre, majku im njihovu. | |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 20:04 | |
| Ma nismo se potrudili... Jesmo pobijedili, al mogli smo i bolje... a austrijanci...đubrad... i sudci isto...ko da su svi protiv nas...mrš.... | |
|
| |
| Naslov: Re: Neka počne ludilo pon 9 lip 2008 - 22:05 | |
| e kad se to desilo, rece moj prijatelj "mozda se znaju iz nizuzemske" (ko sudac i igrac) a mi vamo ligamo od smija. a je? ? ? mu njegovu ? ? ? ? kako samo... ufff... | |
|
| |
Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo sri 11 lip 2008 - 21:32 | |
| uhhhhhhhhhhh kak me sudac naživciro jadan olić, stalno ga prebijaju seljak od sudca ništa dobro da nam je jedan jedanaesterac presudio a petrić, seljak tolko je prilika profućko da je to bio olić vodili bi 5:0 svaka čast pletikosi super je branio austrija-dabog da crkla njemačka is going dowwwwwwwwwnnnnnnnn! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 11:22 | |
| ma naši su se štedili za njemce 1-0 je nama bilo dovoljno jebate dns njemačka |
|
| |
Sir Pravi fan
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 15:22 | |
| mda u 18 e ak ih ne nabušimo ja ću ja ću JA ĆU IM DOĆ TAM, NAŠOPAT ĆU IH I IZGAĐAT SIROM, PA BUJU VIDLI!! | |
|
| |
tonja tonja Dobar s lukom i strijelom
Broj postova : 190 Age : 31 Lokacija : ovdje Vrsta : čitanje, pisanje, izlasci, pjevanje, plesanje, pričanje, piškenje, smijanje, spavaaanje, kupanje... Zivotna izreka : Murtang =) Registration date : 26.05.2008
| Naslov: Re: Neka počne ludilo čet 12 lip 2008 - 16:23 | |
| tak je, samo ti njih našopaj sirom i odmah pobjeđujemo... danas je kod nas u školi bila ludnica... jedan lik je došao sa cijelom facom u crveno bijelim kockicama, donjeli smo i zastavu, i CD player, a da ne pričam o kapama i šalovima koje smo većina imali pod nastavom... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Neka počne ludilo | |
| |
|
| |
| Neka počne ludilo | |
|