| Perfect World | |
|
+10Lonley Luna Drottning Crazy Igvand Aidail Alea Princess of heart Andrea Strife Aleera GOLD_LION Sir 14 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Sir Pravi fan

Broj postova : 1701 Age : 28 Registration date : 29.04.2008
 | Naslov: Re: Perfect World uto 19 kol 2008 - 22:41 | |
| very very VERY much skupi neg, meni je 3. kombijacija prezakon O.O | |
|
 | |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana

Broj postova : 599 Age : 28 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
 | Naslov: Re: Perfect World sri 20 kol 2008 - 11:14 | |
| - Sir je napisao/la:
- very very VERY much skupi
o.o al... eh... ma dorro, ionak je vaznije imat dobre armore nego ovo, right? o.o | |
|
 | |
Sir Pravi fan

Broj postova : 1701 Age : 28 Registration date : 29.04.2008
 | Naslov: Re: Perfect World sri 20 kol 2008 - 16:43 | |
| umm...dok imaš ovo, imaš i armor -.-' ovo ti je samo ak ti se armor ne sviđa, da imaš ovo =P | |
|
 | |

Broj postova : 599 Age : 28 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
 | Naslov: Re: Perfect World sri 20 kol 2008 - 17:29 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | |
 | |

| Naslov: Re: Perfect World čet 21 kol 2008 - 10:24 | |
| hvala... =))
prefora... zelene stikle rules...xD =)))) | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World pon 1 ruj 2008 - 13:42 | |
| |
|
 | |
safira Sloanov mesar

Broj postova : 8 Registration date : 11.08.2008
 | Naslov: Re: Perfect World pon 1 ruj 2008 - 13:51 | |
| ljudi,što se radi...ovdje sam nova | |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World uto 2 ruj 2008 - 14:16 | |
| predobre su sulike... =) neg... "zgleda vise ko dumbledore nego ko spotter" tu se radilo o... chemu? xD safira ne spamaj u temama koje nisu predvidene za to...  | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World uto 2 ruj 2008 - 14:29 | |
| lol to... bili smo negdje di je jedan NPC koji se zove Potter  al zgleda ko dumbledore xD |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World sri 3 ruj 2008 - 15:27 | |
|  ... xD xD xD incresting... x.x | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World sub 6 ruj 2008 - 15:40 | |
| tnx to Sir & Lumec =)  (ostatak se upload-a pa stavim poslje linkove) |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World sub 6 ruj 2008 - 17:42 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World ned 7 ruj 2008 - 9:02 | |
| aime postajem ljubomorna... x.x paradajz se dobie na 60. lvlu ili josh prie njega? | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World pon 8 ruj 2008 - 14:03 | |
| paradajz - lvl 59 al moraš dovršit doom culti koji je povezan sa fb-om |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World uto 9 ruj 2008 - 9:46 | |
| eh... nachekat chu se josh znachi... x.x'' | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World uto 9 ruj 2008 - 12:43 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World sri 10 ruj 2008 - 10:29 | |
| meh, zachas chesh ti mene i prestich... xD ne stignem vishe skoro uopche igrat... =( | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World sri 10 ruj 2008 - 16:11 | |
| |
|
 | |

| Naslov: Re: Perfect World čet 11 ruj 2008 - 11:21 | |
| | |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World čet 11 ruj 2008 - 13:24 | |
| - Luna Drottning je napisao/la:
- meh, zachas chesh ti mene i prestich... xD
ne stignem vishe skoro uopche igrat... =( Niti ja. Ali sutre u akciju. Onak navečer. =P E Gaby, Sir, Štuka. OMG!  |
|
 | |
Gost Gost
 | Naslov: Re: Perfect World čet 11 ruj 2008 - 15:02 | |
| so kawaii!!!!!!!!! *-*  |
|
 | |
Lonley Garrowov farmer

Broj postova : 48 Registration date : 13.07.2008
 | |
 | |

| Naslov: Re: Perfect World pet 12 ruj 2008 - 10:13 | |
| - kremma je napisao/la:
- Ali sutre u akciju.
Onak navečer. =P ofc  God blessed the vikend... xD | |
|
 | |
WolfMan Garrowov farmer

Broj postova : 71 Age : 31 Registration date : 11.11.2008
 | Naslov: Re: Perfect World pon 24 stu 2008 - 0:34 | |
| nikad ovu igru nisam ni igro, a evo pošto vidim da se neki bi to htjeli imati, pa evo kak skinut s interneta pomioću torrneta(ovo sam bio objašnjavo frendici koja se baš ne razumije u računal, pa oprostite ako sam malo piso koda ništa neznate jer se ona uopće ni ne kuži , i naravno sve je pisano kao prema osobi, a nije mi se dalo ispravljati): Ev ovak prvo sa ove stranice skines utorrent http://www.utorrent.com/-kliknes na get utorrent i save.. Onda taj utorrent koji ti se sejvo pokreneš i instaliraš ga.... Nakon toga kada oces nest skidat, znaci kad god oces nest skidat odes na: http://thepiratebay.org/ili http://www.mininova.org/ili upises u google bittorrent source ili private torrent(na tima ti ima skoro pa i nema virusa al moras se registrirati i nemozes na sve te) . E onda upises tam gore u onaj pravokutnik sta oces skinut(npr lord of the rings), stisnes enter te biras koje torrente od tamo oces.. E ovak ovo je dost vazno, koliko ti vise ima seeds i leechersa to ce ti se brze skidati(znaci uzimas gdje ima vise toga)(na desnom kutu pise kod svakog torrenta). Onda kad se odlucis koji ces kliknes na njega i otvori ti se nova stranica i odes na download torrent.. Kad se skine pokrenes ga(tam di ti je njegova ikona koja ti se skinula, najvjerovatnije na deskopu) i stisnes ok i pocne ti se skidati... Eto to ti je to.. Sam ak oces da ti se skida mora ti taj utorrent program biti otvoren, a mozes i namjestit da ti se otvara svaki put kad upalis racunalo, odes na options te na perferences i imas mali kvadratic di ti pise start utorrent on system startup, tu stavik kvačicu tj kliknes na kvadratic.. e pazi sam ovo kada otvoris utorrent program bice ti mala ikonica na taskbaru, skroz desno, te kliknes na to i otvori ti se prozor pa onda možeš čačkat... Eto to je to.. S ovog torrenta možete skinut tu igru http://thepiratebay.org/torrent/4516159/Perfect_World-sam će vam se malo sporije skidat jer ima malo ljudi koji to uplojdaju | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov: Re: Perfect World  | |
| |
|
 | |
| Perfect World | |
|