Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? ned 11 sij 2009 - 3:02 | |
| nadam se da ne postoji takva tema tražila sam nie bilo xD
dakle? | |
|
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? ned 11 sij 2009 - 3:18 | |
| hahhahhahahaha, ja ne trazim skare,.. ja samo puknen vrecicu, a ulica sezam nezznam sta je,.. za spuzva boba mi se rano ne ustaje, tako da:pp | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? ned 11 sij 2009 - 21:13 | |
| - Aidail je napisao/la:
- nadam se da ne postoji takva tema
tražila sam nie bilo xD
dakle? Kako samo ja i ti kuuul hmmmmmmmmmm, jučer? uz TV i spužvu boba vrjedi otvoriti čips |
|
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? uto 13 sij 2009 - 0:23 | |
| a pa jesam rekla da ću napravit temu xD ja to nikad nisam pomislila jer ja ne volim jest čips rano ujutro xD | |
|
Gost Gost
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? pet 13 vel 2009 - 21:46 | |
| haaaaaaahaaaaaaaa ja ga iman na cd-u iiiiiiiiiiiiiihihihihihihihihiiii |
|
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? sub 14 vel 2009 - 12:55 | |
| hahahah xDDD ja iam saut park na ce de ju | |
|
Lanchi Garrowov farmer
Broj postova : 39 Registration date : 14.02.2009
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? ned 15 vel 2009 - 21:00 | |
| U subotu dopodne I svi su me čudno gledali od moje obitelji jer sam brojala s njima na sat i jela čips a idem u srednju šk znači nisam baš mala hahahhaahahhha | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: kad ste zadnji put pomislili uzeti škare u ruke i otvoriti vrećicu čipsa i pojest je gledajući spužvu boba ili ulicu sezam? | |
| |
|