| Independance day picnic | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Independance day picnic ned 22 lip 2008 - 16:12 | |
| |
|
| |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Independance day picnic pon 23 lip 2008 - 19:44 | |
| aww.... izgleda prekrasno... =D koliko ste dugo tamo bili? i tko su cure s tobom na onoj fotki...? btw ispale ste super, pogotovo the girl with the pirs and the zelene oke... =D i sta je ono, neki tobogan na napuhavanje na onoj slici? xD ono plavo nesta...? xD konjovi su preslatki... =))) a zasto uopce piknik...? xD mislim, doslo ljudima da slave i uzivaju ( ) ili ima neki poseban povod? =) | |
|
| |
Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Independance day picnic pon 23 lip 2008 - 22:29 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Independance day picnic uto 24 lip 2008 - 0:23 | |
| to je bio piknik povodom dana nezavisnosti koji organizira američka komora =) samnom na slikama su Karla(pirs i zelene oke) i Mia (plavuša, njena sisterka xD) bili smo od 16:00 do 23:30 =) i da, to je tobogan na anpuhavanje xD |
|
| |
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Independance day picnic uto 24 lip 2008 - 13:20 | |
| - Salama je napisao/la:
- to je bio piknik povodom dana nezavisnosti koji organizira američka komora =)
samnom na slikama su Karla(pirs i zelene oke) i Mia (plavuša, njena sisterka xD) bili smo od 16:00 do 23:30 =) i da, to je tobogan na anpuhavanje xD ahaaa... oo jbt pa ja nisam ni pogledala naziv ovog topica...xD tamo bilo onda i Amerikanaca? xDbeautys...xD =)sad sam ljubomorna...! xD xDsta ga isprobale? xD xD xDbile na ranchu MB mb je kratica za...? Neki frizijac :srcee3: ,tu vježbaju za show...kakav show? xD Videi malo kasnije, treba im vremenastill waiting... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Independance day picnic uto 24 lip 2008 - 13:52 | |
| |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Independance day picnic uto 24 lip 2008 - 19:32 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Independance day picnic čet 26 lip 2008 - 13:55 | |
| Martin Breg blizu mene, ali ipak poprilično daleko loooool... znam gdje je to...xD brijem da sam jednom cak i bila tam... =D predobre su slikeeee...=)))) obozavam vatromet... =P & videi su prepreprezestoki... =)))) 4. je najmocniji... western polka... =) | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Independance day picnic čet 26 lip 2008 - 15:09 | |
| to ni western polka to je country glazba |
|
| |
| Naslov: Re: Independance day picnic pet 27 lip 2008 - 14:49 | |
| - Salama je napisao/la:
- to ni western polka
to je country glazba cotton eyed joe... (il tak nekak xD) se zove pjesma... na to smo mi, u skoli plesa, plesali western polku... =D xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Independance day picnic pet 27 lip 2008 - 23:30 | |
| točno tak se zove xD i prezakon je pjesma xD |
|
| |
| |
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Independance day picnic sub 5 srp 2008 - 1:15 | |
| yoo... extra su ti slike. kako su fini ovi crni konjici little picek... ovoga morat cu jednoj prijateljici ovo pokazat opsjednuta je konjicima lolek kako ova cura ima super oke... blago joj se kako vidim tebi bilo tamo super...? ali da sam ja isla, ta stala i konji privrunuli bi se na guzicu... inace sam nered... lolek | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Independance day picnic | |
| |
|
| |
| Independance day picnic | |
|