|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Alea Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 560 Age : 30 Lokacija : somewhere iN the sea... Vrsta : volim crtati,a pored toga idem u skolu:) Registration date : 02.05.2008
| |
| |
Broj postova : 560 Age : 30 Lokacija : somewhere iN the sea... Vrsta : volim crtati,a pored toga idem u skolu:) Registration date : 02.05.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick pon 26 svi 2008 - 22:05 | |
| Ewo,ja cu poceti... nick: Iva-skraceno od Ivana Victoria-svidja mi se Favole-vampiri,andjeli i sl..Ugl galerija slika..Ukucajte na googlu pa vidite Avatar: Favole vampirica Potpis: Nema | |
|
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick pon 26 svi 2008 - 22:05 | |
| Du Vangar Cetvoa... nick... Avantar pokazuje moju grupu. A u potpisu reklamiran | |
|
| |
| |
| |
Miss Cullen<3 Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 406 Lokacija : Twilight zone:) Vrsta : Vilenjak:) Zivotna izreka : ".. znala sam podariti nekom ljubav znaci podariti moc da te slomi!" Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick pon 26 svi 2008 - 22:16 | |
| tek sam sada vidila tvoj post... Du Vangar Cetvoa - Putujuci mudrac... putujuci, zato sto stalno lutam kako bi pronasla pravo misto koje je za mene, mudrac, zato sto stalno sam u revcima(HP) avantar...vila potpis... pa reklama za moj omiljeni blog... i njet moj | |
|
| |
Sir Pravi fan
Broj postova : 1701 Age : 30 Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick uto 27 svi 2008 - 6:40 | |
| Nick: Sir Zašto: -.-'' zašto bi ja bila sir ako nisam sir? -.-' p.s. nisam jestiva, osim ak ste kanibali -.-'''
Avatar: Zmaj Zašto: na neki način imam opsesiju zmajevima, obožavam ih a ovaj mi je predivan
Potpis: :3 opsjednuta sam tim smajlom xD slika i smajlek voljam mozillu pa evo xD
heppy sad? | |
|
| |
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick uto 27 svi 2008 - 10:29 | |
| | |
|
| |
Aidail Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 718 Age : 28 Vrsta : Ako nešto stvarno želiš, cijeli svijet će se urotiti da to i ostvariš - Alkemičar Registration date : 20.05.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick uto 27 svi 2008 - 19:55 | |
| aidail-jutarnja zvijezda, sviđa mi se avatar-volim mace potpis-kad ja već nisam iskoristila svaki dan ko da mi je posljednji, nek drugi to rade | |
|
| |
Luna Drottning Dostojan kralja Korgana
Broj postova : 599 Age : 29 Lokacija : lost in time... Zivotna izreka : lol...xD Registration date : 29.04.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick sri 28 svi 2008 - 15:56 | |
| nick...Luna... imala sam na pocetku na dosta foruma nick luna lovegood i na kraju mi se ime Luna uistinu sidjelo i zadrzala am ga i na drugim forumima...=) Drottning.. prezime of the elf queen & Arya iz Eragona... =) avatar...fora mi je nekak...xD crvene je boje i pase mi uz rank... potpis...ovo s malim fontom je fora istina...xD a ovo ispod... procitajte Prvorodenog pa cete znati sto znaci... (citaj: i ja sam vec zaboravila... *oops*) | |
|
| |
Andrea Strife Ebritih
Broj postova : 887 Registration date : 30.04.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick pet 30 svi 2008 - 19:00 | |
| nick: Andrea .. jer se tak zovem -.-'''' i volim svoje ime Strife... zna se Avatar... zna se... xD Potpis... ne sjećam se šta je u njemu... -.-''''' | |
|
| |
Aleera Pravi fan
Broj postova : 1428 Age : 30 Lokacija : somewhere in time Registration date : 01.05.2008
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick sub 31 svi 2008 - 14:48 | |
| nick: Aleera - jer mi se baš sviđa... hehehe Avatar: pa jer je... mmmmm a i tiče se Eragona... djelomično xD Potpis: pa taaaaaaaaak xD | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick čet 12 lip 2008 - 20:15 | |
| zovem se tak eto došlo mi da mjenjam nik i htjela sam neš s leptirom a pošto ja nisam pinki stil već darky stil onda sam sad darky_butterfly avatar je takav zato što je mala pre slatka u toj odječi i presjatka mi je potpis je hebeno kulerski |
|
| |
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick pet 13 lip 2008 - 17:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Avatar,Potpis i nick | |
| |
|
| |
|